Een steelstofzuiger neemt over het algemeen al wat minder plek in dat een traditionele stofzugier. Veel steelstofzuigers zijn daarnaast ook nog uitgerust met geïntegreerde kruimelzuigers. Zo sla je twee vliegen in ééń klap als het gaat om ruimte besparen. Je koppelt deze kruimeldief los en gebruikt hem als een echte volwaardige kruimeldief. Ideaal, want dan hoef je voor kleine schoonmaakklusjes niet elke keer de hele stofzuiger te pakken. Dit maakt je steelstofzuiger veelzijdiger en een echte aanwinst voor elk huis.

1. Sanbo® Air Pro Max 9000 Series – Draadloze Steelstofzuiger

Krijg de snelste, gemakkelijkste en beste manier om onmiddellijk te stofzuigen. Geen vervelende kabels meer bij het schoonmaken van moeilijk bereikbare plekken met de SANBO Air Pro Max 9000 serie. De steelstofzuiger wordt geleverd met 3 unieke opzetstukken, zodat je met 1 apparaat alles krijgt wat je nodig hebt om je hele huis en zelfs je auto stof- en vuilvrij te houden. Dankzij de grote opvangbak van 0,6 liter leeg je de prullenbak van de Air Pro Max met een druk op de knop en blijf je stofzuigen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het verwisselen van de stofzak.

Dankzij de unieke S-Blade-motor die in 2021 werd gelanceerd, heeft de Air Pro Max een zuigkracht van 26.000 PA en is daarmee een van de krachtigste motoren op de markt. Met een 2500 mAh accu gebruik je de stofzuiger tot 22 minuten in de Turbo+ stand. Indien nodig gebruik je de stofzuiger tot 44 minuten in de normale modus.

2. TurboTronic AK47 draadloze steelstofzuiger – Zwart

Op zoek naar een stofzuiger geschikt voor kleine stofzuigklussen? Dan is Turbotronic TT-AK47 de ideale keuze. Dit is een stofzuiger die zeer geschikt is voor gebruik onderweg, maar met zijn zuigkracht niet voldoende is om grootschalige schoonmaak klussen te klaren. Met deze draadloze stofzuiger beweeg je je vrij rond en stofzuig je ongeveer 40 minuten.

Zo is er na het ontbijt voldoende tijd om de keuken te stofzuigen. Maar ook voor de woon- of slaapkamer is er genoeg tijd.

De batterij is dood? Op de meegeleverde standaard laad je hem op. Plaats de stofzuiger bij het oplaadpunt en de Turbotronic TT-AK47 is binnen 3 uur weer volledig opgeladen. Voor steelstofzuigers is dat erg snel. Daarnaast kan deze TurboTronic accusteelstofzuiger eenvoudig worden omgevormd tot een handstofzuiger door eenvoudig de accessoires te verwisselen. Zo kom je ook op moeilijk bereikbare plekken, zoals de achterkant van een kast of de zoom van een bank. 2,3 kg.

3. BLACK&DECKER BHFEV182CP-QW PowerSeries Extreme PET Steelstofzuiger – 18V – incl. accu en lader

Maak kennis met de nieuwe generatie 4IN1 POWERSERIES™ Extreme steelstofzuiger van BLACK+DECKER. Deze 18V PET-staafstofzuiger heeft een batterijduur tot 55 minuten, 3 snelheden en vervangbare batterijen, ontworpen om het huishouden snel, gemakkelijk en efficiënt te voltooien. Deze 4IN1 steelstofzuiger is flexibel inzetbaar voor het reinigen van vloeren en trappen, als handstofzuiger of met verlengbuizen voor het reinigen van hoeken en plafonds. Gebruik de meegeleverde accessoires (inclusief borstels voor huisdieren) om textiel, bedden en dekens voor huisdieren gemakkelijk schoon te maken.

4. Philips 5000 series SpeedPro FC6724/01

Gebruik een draadloze steelstofzuiger om sneller en krachtiger te reinigen. De 180 graden zuigmond zorgt ervoor dat stof en vuil gemakkelijk kunnen worden opgezogen, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen zoals in de buurt van muren, onder meubels en hoeken. Gebruik de geïntegreerde borstel op het handvat om smalle openingen te reinigen. Geen stof en vuil meer op moeilijk bereikbare plaatsen.

Wanneer de accu van de stofzuiger boven op de stofzuiger zit, stofzuig je gemakkelijk onder het meubel. De stofzuiger is erg licht en het is mogelijk hem op te tillen om het plafond te stofzuigen. Stofzuigers zijn nu echter zwaarder voor gewoon vloergebruik. Het gewicht van deze stofzuiger is 2,48 kg.

5. Inventum STS725RC Steelstofzuiger 25,2V

Inventum steelstofzuiger STS725RC is te gebruiken als stofzuiger en kruimeldief. Dankzij de ultra-high-power cycloontechnologie en krachtige 25,2V lithium-ionbatterij is de draadloze stofzuiger zeer krachtig en kan hij 25 minuten batterijduur bieden. Het duurt slechts 5 uur om weer volledig op te laden.

De stofzuiger is geschikt voor mensen met allergieën. Het HEPA 13-filter zorgt voor een minimale heruitstoot van stof. Het kan 99,95% van de stofdeeltjes en allergenen in de lucht filteren. Dankzij de elektrische turboborstel kan zelfs het meest hardnekkige vuil worden verwijderd. Deze stofzuiger is zeer geschikt voor gezinnen met huisdieren.

Copyright © 2023 De Beste Steelstofzuiger. Alle rechten voorbehouden.