Voor een effectieve en krachtige steelstofzuiger hoef je dit niet te doen, want er zijn staande, draadloze steelstofzuigers op de markt die goedkoop en betaalbaar zijn. Hoewel deze stofzuigers misschien niet de toeters en bellen of de levensduur van duurdere vergelijkbare producten hebben, dekken ze nog steeds alle reinigings punten die u zoekt in een stofzuiger.

Om je te helpen hebben we een aantal steelfstofzuigers uit het goedkopere segment voor je op een rijtje gezet. Hieronder zie je de top 4 van beste budget steelstofzuigers die op het moment te verkrijgen zijn. Voor het gemak zijn we uitgegaan van steelstofzuigers onder de 100 euro.

1. TurboTronic VS9 2-in-1 Steelstofzuiger – Ingebouwde Kruimeldief – Zwart/Blauw

Deze TurboTronic VS9 Cyclone 2-in-1 steelstofzuiger is voorzien van een kruimeldief. Met behulp van een extreem krachtige 800 watt motor krijg je een continue hoge zuigkracht waardoor je huis, auto of kantoor direct helemaal stof- vrij is. De flexibele gecombineerde zuigmond heeft een rotatiekracht van 180°, die zeer nauwkeurig en krachtig al het stof en vuil van elk type vloer kan wegzuigen. Door zijn gecombineerde zuigmond is de steelstofzuiger geschikt voor hardhouten of tegelvloeren en zachte tapijten. Voor fijn werk ontgrendel je de kruimelzuiger eenvoudig van de handgreep. Zo heb je dus 2 apparaten in één!

Dankzij de cycloontechnologie heeft de VS9 steelstofzuiger een zakloze stofafscheider en heeft hij geen stofzuigerzak nodig. Het gebruik van een stofzuigerzak is geen gedoe meer, gewoon snel en hygiënisch schoonmaken. Je leegt de stofbak eenvoudig in de prullenbak. De krachtige motor in combinatie met het zakloze filter met cycloontechnologie zorgt ervoor dat de kleinste stofdeeltjes en bacteriën zorgvuldig worden verwijderd van elk gewenst oppervlak. Wanneer je een steelstofzuiger koopt, ontvang je ook een spleetzuigmond, die speciaal geschikt is voor handstofzuigers voor het reinigen van moeilijk bereikbare plekken. ideaal!

2. Techwood Steelstofzuiger 2-in-1

Met deze stofzuiger van Techwood heb je een steelstofzuiger die geschikt is voor elke schoonmaakklus. Combineer een Steelstofzuiger en een handstofzuiger in één! Geschikt voor alle ondergronden!

Deze Techwood steelstofzuiger TAS-655 is veelzijdig, krachtig, lichtgewicht en eenvoudig te bedienen, voorzien van een Techwood netsnoer. Deze zakloze steelstofzuiger kan eenvoudig worden omgebouwd tot een handstofzuiger voor snelle reiniging en reiniging op lastige plekken. Met een multi-cycloonsysteem kan het de prestaties op elk vloeroppervlak (zoals tegels, hout en tapijt) maximaliseren. Met deze stofzuiger van Techwood heb je altijd een stofzuiger die geschikt is voor elke schoonmaakklus. De verticale stofzuiger TAS-655 is uitgerust met een cycloonsysteem, dat stof en vuil direct in een transparante vuilcontainer kan zuigen. Door middel van een cycloonsysteem produceert de steelstofzuiger meer zuigkracht met minder vermogen. De opvangbak is eenvoudig te legen en heeft een inhoud van 500 ml.

3. MAKITA DCL180ZB Stofzuiger 18 V Li-Ion 36 mbar

Ben je op zoek naar een nieuwe stofzuiger en wil je het leven makkelijker maken? Koop dan de Nakita DCL180ZB is een slimme steelstofzuiger. Dankzij de krachtige accu ben je bovendien direct van vervelende kabels af. Stofzuigen is makkelijker geworden! (accu los te verkrijgen)

Dankzij de cycloontechnologie heeft deze stofzuiger een krachtige zuigkracht. Dit is voldoende om veel stof en zand van gladde vloeren op te nemen, maar ook tapijt kan hij aan!

4. Techwood steelstofzuiger flex move 90° tab-6162

De TAB-6121 Flex Move 90°-stofzuiger van Techwood heeft een flexibele 90°-stofzuigerstang om het stofzuigen gemakkelijker te maken. Deze steelstofzuiger met geïntegreerde handstofzuiger combineert de bediening van 90° met stofzuigen voor het beste gebruiksgemak zonder enige moeite. Deze draadloze stofzuiger kan eenvoudig worden omgebouwd tot een handstofzuiger voor snelle reiniging en reiniging op lastige plaatsen.

Flexibel en wendbaar; kan gemakkelijk onder de tafel, het bed of de bank worden schoongemaakt. Een stofzuigerzak is niet nodig, de steelstofzuiger is snoerloos, heeft twee zuigsnelheden en kan 35 minuten autonoom werken. De opvangbak is eenvoudig te legen en heeft een opvangcapaciteit van 800 ml. De stofzuiger is eenvoudig om te bouwen tot een handige handstofzuiger.

Copyright © 2023 De Beste Steelstofzuiger. Alle rechten voorbehouden.