Wat is de best geteste steelstofzuiger?

Het antwoord op deze vraag is niet zo eenvoudig. Want een steelstofzuiger die goed is voor de een, is zeker niet de beste voor de ander. Welke steelstofzuiger voor jou het beste is, hangt helemaal af van waar je een steelstofzuiger voor wilt gebruiken en natuurlijk van je budget. Er zijn steelstofzuiger voor een paar euro, maar zijn ze de beste? Wat dacht je van luxe steelstofzuiger die soms 1.000 euro kosten? Moeten het de beste steelstofzuiger zijn of een goedkopere steelstofzuiger die misschien perfect is voor jou?

Een steelstofzuiger koop je niet zomaar. Het is het beste om wat onderzoek te doen. Weet je niet waar je moet beginnen? Of heb je gewoon geen tijd of interesse om onderzoek te doen en wil je in één oogopslag weten welke steelstofzuiger je moet kopen? Op deze website hebben we alle informatie voor je verzameld, en binnen een paar minuten vind je welke stofzuiger het beste bij jou past.

Ben je van plan een steelstofzuiger te kopen, dan is het verstandig om ons stappenplan te gebruiken. In dit artikel leggen we je stap voor stap uit wat je moet weten en waar je op moet letten bij het kopen van een stofzuiger.

1. Dyson V8 Motorhead

Dankzij de combiborstel gebruik je Dyson V8 Motorhead op harde vloeren en laagpolig tapijt. Als je een ietwat ruw tapijt stofzuigt, is het aan te raden om de turbostand in te schakelen. Zo neemt je zuigkracht iets toe, waardoor het vuil sneller verdwijnt. Je ontvangt ook een kierenzuigmond en een 2-in-1 accessoire. Met deze accessoires tover je een steelstofzuiger om tot een krachtige kruimelzuiger. Handig, als de kruimels van gisteravond nog op de bank lagen. Deze stofzuiger maakt deel uit van de V8-serie. Dit betekent dat hij een V8-motor heeft. Hiermee gebruik je de stofzuiger ongeveer 25 minuten. Gebruik je hem als kruimelzuiger, dan gaat de accu tot wel 40 minuten mee.

Hygiënisch en makkelijk legen

Dyson heeft kosten noch moeite gespaard om de V8 gebruiksvriendelijk te maken. Daarom is het legen van de stofbak met Dyson V8 geen zware taak. Trek de rode knop op het motorunit omhoog om de klep aan de onderkant van de stofreservoir te openen. Doe dit boven de prullenbak, anders moet je weer stofzuigen.

De digitale V8-motor

De digitale motor van de V8 draait met een snelheid van 110.000 tpm. Dit is te danken aan de pulstechnologie. Dankzij deze slimme technologie kan de V8 een constante zuigkracht produceren, waarbij je door de kracht nooit bang hoeft te zijn dat je tekort komt.

Accu

De V8-accu kan veel energie opslaan en, belangrijker nog, deze kan snel weer worden vrijgegeven. Hierdoor behoudt de stofzuiger zijn zuigkracht en zuig je met een volle lading tot 40 minuten op de laagste stand.

  • een snelheid van 110.000 tpm
  • 40 minuten gebruik op de laagste stand
  • 25 minuten gebruik op turbo stand

2. Philips SpeedPro Max series 8000 XC8049/01

Philips SpeedPro Max series 8000 XC8049/01 is niet alleen een krachtige en gemakkelijk te onderhouden staande stofzuiger. De PowerCyclone 10-motor is een van de krachtigste motoren van Philips. Op de laagste stand stofzuig je 70 minuten en op de turbostand gaat de accu 28 minuten mee. Er zijn twee redenen waarom deze steelstofzuiger gemakkelijk te onderhouden is: het motorfilter is wasbaar en het display geeft aan wanneer dit moet of wanneer het uitblaasfilter moet worden vervangen. De zuigmond kan stof uit alle richtingen zuigen en door het led-licht zie je precies waar het stof zich bevindt. Als je op zoek bent naar een krachtige stofzuiger die gemakkelijk het hele huis kan stofzuigen, dan is dit een goede
keuze voor jou.

  • PowerCyclone 10-motor is een van de krachtigste motoren
  • 70 minuten gebruik op de laagste stand
  • 28 minuten gebruik op turbo stand

3. Dyson Cyclone V10 Absolute

Met Dyson Cyclone V10 Absolute stofzuig je meerdere kamers tegelijk en haal je krachtige tegenstanders voor grof vuil in huis. De krachtige V10-motor zorgt voor een hogere zuigkracht dan de meeste andere Dyson-stofzuigers. De accu is in 3,5 uur volledig opgeladen en op de laagste stand stofzuig je 45-60 minuten. Op harde vloeren en laagpolige tapijten kun je een meerzijdige borstel gebruiken. Gebruik voor houten vloeren een parketborstel. Met de elektrische miniborstel creëer je een krachtige kruimelzuiger voor kleine stofzuigklussen. Het vuil komt uiteindelijk in de 0,75 liter stofbak terecht. Als je een steelstofzuiger wilt die krachtig is en een grotere stofopvang capaciteit heeft dan de meeste andere steelstofzuiger, dan is dit een goede keuze voor jou.

Hygiënisch en makkelijk legen

Dyson scoort niet alleen hoog op technologie, ook in de gebruikssituatie houden ze overal rekening mee. Zo is de stofbak dankzij het kliksysteem makkelijk, snel en hygiënisch te legen boven de prullenbak.

De digitale V10-motor

De Digitale V10-motor van Dyson produceert een constante zuigkracht. Er wordt namelijk koele lucht naar binnen getrokken om de temperatuur te kunnen verlagen. Hierdoor draait de motor op een snelheid van 125.000 toeren per minuut.

Drie zuigkrachtstanden

De drie zuigkrachtstanden zorgen ervoor dat je nooit zuigkracht tekort komt. Zo stofzuig je jouw harde vloeren op eco-stand en je tapijt op de middelste stand. Voor het stofzuigen van hardnekkig vuil schakel je de turbostand in.

  • een snelheid van 125.000 toeren per minuut
  • 60 minuten gebruik op de laagste stand
  • 20 minuten gebruik op turbo stand
€449,00
niet op voorraad
Coolblue.nl

4. Veripart VPSS103 steelstofzuiger

De Veripart VPSS103 steelstofzuiger heeft een accuduur van 60 minuten, waarmee je zowel de beneden- als bovenverdieping onder handen neemt. Doordat je verschillende accessoires ontvangt, krijg je een zeer complete stofzuiger. De vloerzuigmond heeft een roterende borstel en bevat een mini turboborstel. Dit maakt de stofzuiger zeer geschikt voor gezinnen met huisdieren. Hij kan ook worden omgebouwd tot een handstofzuiger. Door er bijvoorbeeld een meubelzuigmond aan te bevestigen, stofzuig je de bank na het ontbijt of zuig je chocoladeschilfers van de eettafel. Het vloermondstuk heeft led-verlichting en is te gebruiken op donkere plekken, zoals onder het bed of onder de kaptafel. Zo weet je zeker dat je geen stofwolkje mist.

5. Dyson V15 Detect Absolute

Dyson V15 Detect Absolute is een krachtige slimme stofzuiger. De batterijduur is maar liefst een uur, waarmee je zowel de boven- als benedenverdieping onder handen neemt. Op het LCD-scherm zie je niet alleen de resterende batterijduur, maar ook nauwkeurig het soort vuil dat van het tapijt of de harde vloer is verwijderd. Een speciale piëzo-elektrische sensor meet en telt alle deeltjes die uiteindelijk in de stofbak terechtkomen. Zo weet u precies of u te maken heeft met allergenen, pollen, huisstofmijt of gewone stofdeeltjes. De stofzuiger past daar ook zijn zuigkracht op aan. Bij een stofzuiger ontvang je diverse accessoires, waaronder een spiraal mini turboborstel. Hierdoor verwijder je direct dierenharen van meubels. Door de nieuwe vorm zullen haren en vuil minder snel vast komen te zitten, wat resulteert in een betere reiniging.

Copyright © 2022 De Beste Steelstofzuiger. Alle rechten voorbehouden.