Met deze kleine speelgoedstofzuigers van o.a. Miele, Bosch, Smoby en Dyson heb je het gevoel dat je echt aan het stofzuigen bent. Als je het huis speelt, moet je het natuurlijk ook schoonmaken! Gebruik deze kleine stofzuigers alsof je aan het schoonmaken bent. De meeste toestelen maken ook realistische geluiden. Gebruik jij deze handige stofzuiger om te helpen met klusjes in huis?

Hieronder een top 3 van de meest verkochte kinder stofzuigers.

1. Theo Klein Miele Stofzuiger

Met deze Miele mini-stofzuiger help jij je met het huishouden. Realistische geluiden en 360-graden rotatie geven je het gevoel dat je echt aan het schoonmaken bent. 3 C-batterijen worden niet meegeleverd. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

2. Casdon Dyson – Snoerloze Speelgoedstofzuiger

Casdon Dyson – Draadloze stofzuiger is speciaal ontworpen om tot in het kleinste detail tot leven te komen, zodat uw kleine helper echt een deel van uw wereld kan voelen terwijl hij basisvaardigheden ontwikkelt. Toy Dyson draadloze stofzuiger en cycloon. Het bevat hulpstukken met een eenvoudig “handmatig” verwijderingssysteem – voor korte schrapers of langzame “draai en draai” reiniging. Net als het echte werk, maar perfect voor kleine helperhandjes.

3. Smoby Stofzuiger

Een compacte en ruimtebesparende stofzuiger met een echte stofzuiger. Aangedreven door 3 LR44-batterijen. Met een geweldige stofzuiger kun je je hele huis stofzuigen en stofzuigen! Bovendien maakt hij een echt stofzuigergeluid: je bent niet meer jaloers op mama en papa! Vanaf 3 jaar, made in France. 3 LR44 batterijen inbegrepen.

€29,87
niet op voorraad
Bol.com
Copyright © 2023 De Beste Steelstofzuiger. Alle rechten voorbehouden.